Vitamíny MONODERMÁ

Prečítajte si poučné rady talianskeho výrobcu vitamínovových sér Monoderma A15, C10 a E5 o týchto želé ampulkách obsahujúcich čistý vitamín na pleť. Vedeli ste napríklad, že C10 dokáže liečiť melazmu v tehotenstve a E5 je vhodný pre dojčatá? Alebo to, že A15 sa nemá aplikovať cez deň a E5 funguje ako prevencia proti striám na prsiach? A viete ako sa dajú navzájom účinne kombinovať? Viac vitamínov, viac života pre vašu pleť. Doprajte Vašej pleti to, po čom túži a čo potrebuje. Monodermá je skupina vitamínov aplikujúcich sa rovno na tvár, ktoré si rozhodne zamilujete.

odstránenie aknéredukcia vrások

1 Čo je na produktoch Monoderma tak inovatívne?

Čo robí MONODERMÁ výrobky jedinečné, bezpečné a efektívne, je inovatívny MonoDermoDose základ: jednotlivá dávka poskytuje čistú, efektívnu formu vitamínu, ktorá rešpektuje ekosystém pokožky. Používanie vitamínov vo formáte MonoDermoDose sa sledovalo za účelom dať pleti len aktívne zložky v ich najčistejšej forme, kompletne bez vody, konzervačných látkek, farbív, parfumov a látok, ktoré, ak sú prítomné, môžu spôsobovať alergie, precitlivenosť a podráždenie pokožky.

„Daj kožu len to, čo potrebuje“ – to je posolstvo, ktoré nám MonoDermoDose pripomína každý deň. Dermokozmetická čistota, bezpečnosť a účinnosť kombinovaná v jednom daru krásy vašej pleti.

2 Sú Monoderma produkty alergénne?

Filozofia inšpirujúca MONODERMÁ rad produktov je zameraná na pojem „dermokozmetický minimalizmus“. Vitamíny obsahujú iba čistú účinnú zložku, minimálny počet pomocných látok a žiadne konzervanty, parfumy ani farbivá. Zloženie bolo skúmané, aby sa minimalizovalo riziko senzibilizácie a alergické reakcie, s cieľom zabezpečiť čo najväčšiu bezpečnosť a znášanlivosť aj pre najcitlivejšiu pokožku.

3 Môžu sa produkty Monoderma používať počas tehotenstva?

Dermokozmetická bezpečnosť je jednou z absolútnych výsad našich výrobkov. Vďaka hypoalergénnym formulám, ktoré sú zaručené starostlivým výberom účinných látok a špičkovými metódami, sú naše výrobky bezpečné pre každodenné použitie, dokonca aj počas tehotenstva. Zložky pôsobia lokálne na koži, bez toho, aby prenikali do hlbších vrstiev kože, alebo do krvného obehu.

Navyše Monoderma C10 môže byť užitočná najmä v tehotenstve, ako prevencia a liečba melazmy v tehotenstve (tmavé hnedé škvrny, ktoré sa u tehotných žien môžu rozvíjať najmä na tvári a krku).

Monoderma E5 je indikovaná na prevenciu popraskaniu bradaviek a vzniku strií. Retinol sa v tehotenstve neodporúča používať systémovo (ako orálna doplnok); naproti tomu, nie je žiadna konkrétna kontraindikácia na lokálne použitie prípravkov obsahujúcich retinol v koncentráciách pod 0,3% (niektoré štúdie dokazujú, že až do tejto koncentrácie nie je zložka absorbovaná do krvného obehu). Koncentrácia retinolu v Monoderma A15 je 0,15%.

4 Môžem používať svoj obvyklý krém a / alebo make-up po nanesení vitamínu MONODERMÁ?

Po použití vitamínu v MonoDermoDose môžete na pleť použiť inú kozmetiku (napr. Denný hydratačný krém, opaľovací či výživný nočný krém alebo make-up).

Je jedna MONODERMÁ ampulka 0,5 ml dosť na ošetrenie mojej tváre i krku?
Áno, MONODERMÁ ampulka 0,5 ml je správne množstvo pre ošetrenie ako vašej tváre, tak i krku.

Home_fontana_en

5 Je možné MONODERMÁ vitamínmi aplikovať okolo očí?

Zloženie produktov MONODERMÁ bolo špecificky študované, aby bola zaručená maximálna bezpečnosť a znášanlivosť aj pri aplikácii na citlivú oblasť okolo očí. Monoderma A15 by sa nemala používať okolo očí iba v prípade mimoriadne citlivej pokožky, vzhľadom k vysokej koncentrácii retinolu (0,15%), čo je veľmi účinná látka.

6 Ako dlho by som mal / a používať výrobky Monoderma?

Vitamín MONODERMÁ E5 môže byť použitý ako základný antioxidant, prednostne na dlhú dobu liečby. Na rozdiel od neho sa MONODERMÁ A15 a MONODERMÁ C10 odporúčajú používať v liečebných cykloch v dĺžke 2 až 3 mesiacov, ktoré môžu byť opakované každý rok.

7 Môže sa MONODERMÁ E5 použiť pre dojčatá a deti?

Vlastnosti vitamínu E a špeciálna forma Monodermy E5 robí tento produkt ideálny dermokozmetikou pre liečbu detí s červenou kožou (vyrážka, studené vyrážky, slnečné spálenie, svrbenie).

8 Aplikovala som Monodema A15 a moja pleť očervenela a mierne sa olupuje. Je to normálne?

Všeobecne možno povedať, že lokálna aplikácia retinoidov môže spôsobiť začervenanie, olupovanie a suchú pokožku. V porovnaní s ostatnými retinoidmi je Retinol lepšie znášaný; avšak v dôsledku činnosti výrobku môže niekedy dôjsť k týmto sekundárnym efektom, a to najmä počas prvých dní používania. V tomto prípade nastavte frekvenciu aplikácie v závislosti na citlivosti vašej vlastnej pokožky. Ak pretrváva začervenanie a pálenie, pozastavte používanie výrobku.

9 Keď nanesiem Monodermu C10, moja pleť mierne brnia. Je to normálne?

Liek by mal byť aplikovaný na dokonale suchú pokožku. Každé mierne brnenie je v dôsledku činnosti výrobku a po krátkej dobe zmizne.

10 Môže sa Monoderma A15 (Retinol 0,15%) používať aj v lete?

Vzhľadom na to, že retinol má na kožu exfoliačný účinok (olupovanie odumretých častí kože), spôsobuje vyššiu citlivosť na slnečné žiarenie. Z tohto dôvodu sa odporúča, aby sa Monoderma A15 aplikovala vo večerných hodinách a v priebehu dňa potom ochranný slnečný krém.

Dajú sa vitamíny Monoderma kombinovať?

Vitamíny Monoderma A15, C10 a E5 sa môžu aplikovať buď individuálne podľa inštrukcií konkrétneho vitamínu, alebo kombinovane, jeden s druhým pre cielenejšie a efektívnejšie pôsobenie liečby, či pri špecifických poškodeniach pokožky.
Blackbird